Indonesische gerechten


 Rempejek (hartige pindakoekjes) 





Startpagina

 Indonesische gerechten
Rempejek (hartige pindakoekjes)

Bereidingswijze
  • Wrijf alle kruiden fijn.
  • Maak een beslag (als voor pannenkoeken) van de ingrediŽnten, behalve de pinda's en de olie.
  • Verhit de olie in een wadjang.
  • Bak dunne lapjes door steeds een groentelepel deeg en wat pinda's in de olie te doen, langs de rand van de wadjang naar de olie laten lopen.
  • Bak ze bruin en krokant.
  • Laat ze op keukenpapier uitlekken.


   IngrediŽnten
  • 200 gr rijstmeel
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 Ĺ tl ketoembar
  • 1 mespunt djinten
  • 1 mespunt kentjoer
  • 150 gr gedopte pinda's
  • Ĺ pakje santenpoeder
  • zout en olie
  • lauw water


  •  Gesponsorde links

    © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2017
    Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

    57,724,163 pageviews Een website van indahnesia.com