Indonesische gerechten


 Sambal gandaria I 





Startpagina

 Indonesische gerechten
Sambal gandaria I

Bereidingswijze
  • Snijd de gandaria's doormidden en steek de blauwviolette pit er met een aardappelmesje uit.
  • Ontpit de lomboks, snijd ze klein en kneus ze samen met de trasi, zout en suiker.
  • Is de lombok helemaal fijn, kneus de gandaria's dan mee. (Niet te fijn.)
  • Serveer met een droog visje, dendeng (dunne lappen gedroogd, zoet vlees) en een rauwe groente.


   IngrediŽnten
  • Voor deze sambal neemt u een jonge gandaria.
  • Dit is een Indonesische vrucht, die verscheidene maanden van het jaar te krijgen is in veel speciaalzaken, of bij de groenteman.
  • IngrediŽnten: 10 jonge gandaria's
  • 3 rode lomboks
  • 2 tl trassie
  • 1 tl zout
  • 2 tl suiker


  •  Gesponsorde links

    © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2019
    Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

    84,403,535 pageviews Een website van indahnesia.com