Indonesische gerechten


 Oblok-oblok 





Startpagina

 Indonesische gerechten
Oblok-oblok

Bereidingswijze
  • Snijd de tahoe en tempé in blokjes en bak die in olie.
  • Fruit de ui, knoflook en de kruiden en sambal in olie goudbruin.
  • Voeg het santenblok en ¼ liter water toe en daarna de blokjes gebakken tahoe en tempé.
  • Laat het geheel vijf minuten sudderen.


   Ingrediënten
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 ui
  • klein stukje trassie
  • 2 tl sambal oelek
  • 4 kemirienoten
  • 2 verse salambladeren
  • stukje verse laos
  • 3 lombok idjo
  • ½ tahoe
  • ½ tempé
  • 50 gr pete
  • ¼ blok santen
  • vleesbouillon
  • suiker naar smaak


  •  Gesponsorde links

    © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2016
    Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

    48,036,670 pageviews Een website van indahnesia.com