Indonesische gerechten


 Ikan ritja-ritja (vis in tomatensaus) 





Startpagina

 Indonesische gerechten
Ikan ritja-ritja (vis in tomatensaus)

Bereidingswijze
  • De ui, verse peper, knoflook fijnsnijden en met de terasi en djahť en de tjobe fijnmalen.
  • Laos, salam en het fijngemaakte kruidenmengsel een paar minuten fruiten in ongeveer 2 eetlepels olie.
  • Voeg tomatenpuree, tomatenketchup, ketjap, stroop, ve-tsin, aromat en bouillontablet toe en leng de saus met heet water aan tot sausdikte.
  • Maak de saus af op een pittige zoetzure smaak.
  • Verdeel de gebakken visfilets in stukken en doe ze laag om laag met de saus in een schaal.
  • Ikan ritja-ritja hoeft niet warm te worden gegeten.


   IngrediŽnten
  • 2 gebakken kabeljauwfilets
  • 1 grote ui
  • 2 verse rode pepers
  • 1 tl terasi
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 dunne plakjes djahť
  • 2 blaadjes salam
  • 2 plakjes laos
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 4 el tomatenketchup
  • 1 el ketjap manis
  • 1 el stroop
  • 1 tl ve-tsin
  • 1 tl aromat
  • Ĺ bouillontablet
  • olie
  • zout


  •  Gesponsorde links

    © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2017
    Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

    62,282,550 pageviews Een website van indahnesia.com