Indonesische gerechten


 Tumis buncis (gestoofde sperziebonen) 





Startpagina

 Indonesische gerechten
Tumis buncis (gestoofde sperziebonen)

Bereidingswijze
  • Verwarm een pan en bak de ingrediŽnten 3 minuten droog.
  • Voeg de olie toe en bak de kruiden goudbruin.
  • Voeg de uien en een eetlepel santen toe.
  • Laat het mengsel op een laag vuur koken tot de uien zacht zijn.
  • Voeg de pepers, salamblad, sperziebonen en de resterende santen toe.
  • Voeg zout en peper naar smaak toe en vermeng alles goed.
  • Kook de groenten bijna gaar.
  • Proef het gerecht af en serveer het met gekookte witte rijst en andere gerechten.


   IngrediŽnten
  • 250 gr sperziebonen, afgehaald en diagonaal gehalveerd
  • 2 tl olie
  • 2 middelgrote uien in heel dunne ringen
  • 1 Ĺ dl dikke santen
  • 1 rode Spaanse peper in schuine plakjes
  • 2 fijngemaakte salambladen
  • zout
  • peper 2 teentjes knoflook
  • 1 tl trassie
  • 1 tl laos
  • Ĺ tl bruine suiker


  •  Gesponsorde links

    © indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2019
    Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

    84,403,456 pageviews Een website van indahnesia.com