Fotoboeken


 Foto's uit IndonesiŽ 

Startpagina

 Fotoboeken

We laten op dit moment fotoboeken 1 tot en met 10 zien. Er zijn in het totaal 60 fotoboeken op indonesiepagina.nl. Gebruik de navigatie hieronder om de verschillende pagina's van het fotoboek te bezoeken. Er zijn op dit moment 6 pagina's. De eerste pagina bevat de meest recente fotoboeken. Hoe hoger het pagina-nummer, hoe ouder de fotoboeken zijn. Ze staan op volgorde van de laatste aanpassing dus fotoboeken met recent toegevoegde foto's staan op de eerste pagina.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Zien is geloven

Zien is geloven
Foto's uit het dagelijkse leven van IndonesiŽ. Soms een serieus onderwerp, soms een grappige foto die ik opgestuurd kreeg. Ook persoonlijk geselecteerde foto's staan hier vermeld. Het leven is vaak al zo serieus, hier kunnen we af en toe best eens lachen... soms dan.


Nasleep uitbarsting Merapi 2010

Nasleep uitbarsting Merapi 2010
Juni 2011 - Afbeeldingen van de nasleep van de meest recente uitbarsting van de Merapi vulkaan in midden Java, eind oktober 2010. De enorme verwoesting in het gebied rond Kinahrejo en Kali Kuning is goed te zien op deze foto's. Wederopbouw van het eens groene bosgebied zal vele jaren duren, hoewel dorpelingen de eerste stappen al gezet hebben.


Green Canyon Pangandaran

<i>Green Canyon</i> Pangandaran
Mei 2011 - Green Canyon is eenvoudigweg een rivier in de buurt van Pangandaran. Maar doordat de natuur in de directe omgeving ervan beschermd wordt, heeft een boottocht over het rustige water van deze rivier meer weg van een tocht door ongerepte oerwouden ergens in diepe binnenlanden. Je kunt ter plekke een boot huren die je een stuk stroomopwaards neemt, tot aan de waterval, waar je bij laag water een verfrissende duik kunt nemen.


Noodopvang in stadion Maguwoharjo

Noodopvang in stadion Maguwoharjo
11 November 2010 - Het voetbalstadion Maguwoharjo, net ten noordwesten van de stad Yogyakarta, is het grootste opvangkamp voor evacuees uit de gevarenzone van de Merapi vulkaan op zo'n 20 kilometer afstand. Naar schatting meer dan 5.000 mensen zitten hier samengepakt op verschillende verdiepingen van het stadion. De overheid en vrijwilligers doen er alles aan om in de vele behoeften te voorzien.


Uitbarsting Merapi vulkaan 2010

Uitbarsting Merapi vulkaan 2010
Oktober 2010 - De uitbarsting van de Merapi vulkaan, die op 26 oktober 2010 begon met enkele zware explosies, zorgde onder meer voor hete pyroclastische wolken, asregens in de regio en ander leed, maar ook voor - soms - mooie foto's.


Asregens in Muntilan

Asregens in Muntilan
7 november 2010 - Zware asregens twee dagen geleden hebben het gebied direct ten westen van de Merapi vulkaan zwaar getroffen. Onder meer Muntilan - tussen Yogyakarta en Magelang - heeft zwaar te lijden onder centimeters as waardoor stroomkabels knapten, bomen afbraken en het openbare leven geheel tot stilstand kwam.


Cagar Alam Pangandaran

<i>Cagar Alam Pangandaran</i>
Mei 2010 - Cagar Alam Pangandaran is een klein natuurreservaat bij het kuststadje Pangandaran, aan de zuidelijke kust van de provincie West Java in IndonesiŽ. Het reservaat is open voor bezoekers en heeft onder meer een pad om te beklimmen, natuurlijke grotten, door mensenhanden gemaakte tunnels en een wit zandstrand.


Een reisje met de Gajayana

Een reisje met de <i>Gajayana</i>
December 2009 - Tot mijn verwondering stapte ik enkele weken geleden aan boord van de Gajayana-trein en zag dat dit een geheel nieuwe trein was, gebouwd door PT INKA in Madiun. Ramen waren heel, stoelen erg comfortabel en er was zelfs een stopcontact bij ieder paar stoelen. Deze foto's zijn een eenvoudige impressie van de trein en de reis die deze maakte over het eiland Java.


Traditionele crematie in Ubud

Traditionele crematie in Ubud
November 2009 - Een crematie op Bali is een van de belangrijkste symbolen in het ceremoniŽle leven op het eiland. De dood wordt namelijk niet gezien als het einde, maar als het begin van een nieuw leven. Er zal dan ook alles aan gedaan worden om dit nieuwe leven zo goed mogelijk van start te laten gaan. Deze serie foto's is genomen in Ubud, in het culturele hart van het eiland Bali in IndonesiŽ.


Aardbeving bij Padang

Aardbeving bij Padang
30 september 2009 - Een sterke beving op de zeebodem trof afgelopen woensdagmiddag West Sumatra. Hierbij kwamen zeker honderden mensen om het leven en werden mogelijk nog duizenden anderen bedolven onder ingestorte gebouwen in steden als Padang en Pariaman.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
   
Indonesië in foto

 Recente foto's
 ∑  Vullen gasflessen
 ∑  Verkeersveiligheid?
 ∑  Aanwijzingen voor reizigers
 ∑  Giovanni van Bronckhorst
 ∑  Waterbuffel in het gras
 ∑  Green Canyon Pangandaran
 ∑  Overvolle KRL trein
 ∑  Schoonmaken van de Borobudur
 ∑  Uitbarstende Merapi vulkaan
 ∑  Lawang Sewu
 ∑  Traditionele Papua-dans
 ∑  Drijvende markt in Banjarmasin
 ∑  Kinderen in de straat
 ∑  Loopbrug over de zee
 ∑  Magic mushrooms
 ∑  Gedenksteen
 ∑  Standbeeld Obama in Jakarta
 ∑  Zee bij Kuta op Lombok
 ∑  Helderblauwe zee
 ∑  Het Bosscha Observatorium

Forum
 ∑  Advies gezocht! Trouwen in NL en registeren in ID
 ∑  Praathoek-Omong-omong.
 ∑  En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?
 ∑  Garuda: Amsterdam-Jakarta niet meer rechtstreeks
 ∑  Wat is er met Garuda aan de hand?
 ∑  [Centraal] Nieuws in Indonesië
 ∑  TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen
 ∑  Corruptie-nieuws in Indonesie
 ∑  Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?
 ∑  pakket aangekomen maar er moet 150 euro betaald worden
 ∑  Visa on Arrival of toch niet, en dan uitreis ticket ja/nee?
 ∑  Geld opnemen Bali bij ATM
 ∑  even lachen, wie heeft er een leuke mop!
 ∑  Flores is aan het veranderen! Updates
 ∑  Bali gaat verder met treinrails op het eiland
 ∑  Klimaat wetenschap in Nederland ,Europa en de Wereld
 ∑  Gugum Gumbira overleden.....
 ∑  Bagage wel of niet sealen?
 ∑  Kerst en nieuwjaars groet
 ∑  Naar Nederland, Aanvraag MVV maar tickfout in naam passpoort

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

86,703,026 pageviews Een website van indahnesia.com