Fotoboeken


 Foto's uit IndonesiŽ 

Startpagina

 Fotoboeken

We laten op dit moment fotoboeken 51 tot en met 60 zien. Er zijn in het totaal 60 fotoboeken op indonesiepagina.nl. Gebruik de navigatie hieronder om de verschillende pagina's van het fotoboek te bezoeken. Er zijn op dit moment 6 pagina's. De eerste pagina bevat de meest recente fotoboeken. Hoe hoger het pagina-nummer, hoe ouder de fotoboeken zijn. Ze staan op volgorde van de laatste aanpassing dus fotoboeken met recent toegevoegde foto's staan op de eerste pagina.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Oost Bali per motor

Oost Bali per motor
Januari 2005 - Twee vrienden, twee motoren, twee camera's en wat vrije tijd. Garanties voor een leuke tour door het oostelijke gedeelte van Bali tijdens het regenseizoen. Een reisje van Amlapura naar Amed langs de oostelijke kusten en terug dwars door het groene sawah-landschap ten oosten van Gunung Agung.


Op de heuvels van Bromo

Op de heuvels van Bromo
Januari 2005 - Als je in of in de buurt van Malang bent, moet je zeker een bezoek brengen aan het Bromo-Tengger-Semeru Nationaal Park, met een serie vulkanen die rond en in een caldera van een oude supervulkaan liggen. Deze vulkaan heeft nu deze kleinere vulkanen gecreŽerd. Deze foto's laten een toch zien over de heuvels en hellingen van deze vulkanen op een minder heldere dag dan gehoopt, maar het was dan ook puur toeval dat we deze tocht maakten op een dag als deze.


Met de boot van Bali naar lombok

Met de boot van Bali naar lombok
Een tochtje dat meestal tussen de vijf en zeven uur duurt, afhankelijk van vele factoren. Ga aan boord, vind een plaatsje voor jezelf en je spullen en dan is het wachten geblazen. De boot is een mengelmoes van culturen en verhalen van mensen die de Lombok Straat oversteken.


Aan boord van de KRI Dewaruci

Aan boord van de KRI Dewaruci
20 augustus 2005 - Op Sail 2005, in Amsterdam, was ik op weg naar het Indonesische tall-ship KRI Dewaruci. Ik was van plan wat foto's te maken van het schip. Snel kwam ik erachter dat de boot gesloten was voor publiek "vanwege een feestje van de Indonesische ambassade". Niet veel later was ik toch aan boord en kwam ik erachter dat het best speciaal was.


Bommen ontploffen op Bali

Bommen ontploffen op Bali
1 oktober 2005 - Op het Indonesische eiland Bali hebben zich vandaag in populaire toeristische gebieden enkele explosies voorgedaan. De politie bevestigde dat daarbij drie mensen zijn gedood. Getuigen en plaatselijke media maakten melding van veel gewonden. De Indonesische president gaat uit van een aanslag.


Trektocht op Gunung Rinjani

Trektocht op Gunung Rinjani
December 2005 - Een trektocht op Gunung Rinjani, Lombok, is een unieke ervaring. De complete trip duurt een paar dagen en nachten, maar dan heb je er ook alles bij, van begin tot eind, inclusief een aantal erg spectaculaire zonsopkomsten en zonsondergangen. Je kunt Lombok bereiken vanuit Bali per boot of vliegtuig.


Ritme van Jogja

Ritme van Jogja
januari 2006 - Jogjakarta , ook bekend als Speciale Regio Jogjakarta, is inderdaad speciaal met haar rijkdom aan landschappen, cultuur en erfenissen uit het verleden. Jogjakarta heeft een solide blik met een culturele achtergrond, vandaar dat velen gestimuleerd worden om foto's te maken om dit tot uitdrukking te laten komen.


Klimmen op Gunung Bromo

Klimmen op Gunung Bromo
Klimmen op Gunung Bromo. Doe het niet als het regenseizoen begonnen is, want dan is er een grote kans dat je niet veel te zien krijgt. Je kunt een resultaat van dat - hoewel dat geen klimtocht was - zien in een eerder fotoboek. In deze kun je echter wel genieten van de vergezichten en de verscheidene vulkanen.


Lieten de Jappen sporen achter?

Lieten de Jappen sporen achter?
Het gebouw van het voormalige Gouvernements Lyceum aan de Van den Boschstraat bij het J.P.Coenplein werd in de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor andere doeleinden. Hier zouden dagelijks mensen zijn binnengebracht, die de dood vonden bij de martelingen die ze ondergingen. Het bloed, dat daar geruime tijd dagelijks op de grond kwam zou er zelfs in de tegels zijn getrokken...


Delven van zwavel op Gunung Ijen

Delven van zwavel op Gunung Ijen
Op de steilste hellingen van Gunung Ijen heeft een groep hardwerkende mannen een baan gecreeerd voor alleen de sterkste mannen; het delven van zwavel uit de krater. Ook moet het spulletje helemaal naar beneden gebracht worden, te voet, want vrachtwagens, auto's en motoren kunnen hier niet komen ... maar dat is wel duidelijk.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
   
Indonesië in foto

 Recente foto's
 ∑  Vullen gasflessen
 ∑  Verkeersveiligheid?
 ∑  Aanwijzingen voor reizigers
 ∑  Giovanni van Bronckhorst
 ∑  Waterbuffel in het gras
 ∑  Green Canyon Pangandaran
 ∑  Overvolle KRL trein
 ∑  Schoonmaken van de Borobudur
 ∑  Uitbarstende Merapi vulkaan
 ∑  Lawang Sewu
 ∑  Traditionele Papua-dans
 ∑  Drijvende markt in Banjarmasin
 ∑  Kinderen in de straat
 ∑  Loopbrug over de zee
 ∑  Magic mushrooms
 ∑  Gedenksteen
 ∑  Standbeeld Obama in Jakarta
 ∑  Zee bij Kuta op Lombok
 ∑  Helderblauwe zee
 ∑  Het Bosscha Observatorium

Forum
 ∑  Op pensioen emigreren naar Indonesi√ę
 ∑  [Centraal] Nieuws in Indonesië
 ∑  Praathoek-Omong-omong.
 ∑  Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?
 ∑  TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen
 ∑  Garuda: Amsterdam-Jakarta niet meer rechtstreeks
 ∑  En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?
 ∑  Nieuwe video Samba Sunda....
 ∑  Aanvraag Verklaring van Huwelijksbevoegdheid
 ∑  Corruptie-nieuws in Indonesie
 ∑  even lachen, wie heeft er een leuke mop!
 ∑  huis huren in bali regio kuta
 ∑  Naar Nederland, Aanvraag MVV maar tickfout in naam passpoort
 ∑  Advies gezocht! Trouwen in NL en registeren in ID
 ∑  Wat is er met Garuda aan de hand?
 ∑  Klimaat wetenschap in Nederland ,Europa en de Wereld
 ∑  pakket aangekomen maar er moet 150 euro betaald worden
 ∑  Visa on Arrival of toch niet, en dan uitreis ticket ja/nee?
 ∑  Geld opnemen Bali bij ATM
 ∑  Flores is aan het veranderen! Updates

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,312,481 pageviews Een website van indahnesia.com