Fotoboeken


 Foto's uit IndonesiŽ 

Startpagina

 Fotoboeken

We laten op dit moment fotoboeken 41 tot en met 50 zien. Er zijn in het totaal 60 fotoboeken op indonesiepagina.nl. Gebruik de navigatie hieronder om de verschillende pagina's van het fotoboek te bezoeken. Er zijn op dit moment 6 pagina's. De eerste pagina bevat de meest recente fotoboeken. Hoe hoger het pagina-nummer, hoe ouder de fotoboeken zijn. Ze staan op volgorde van de laatste aanpassing dus fotoboeken met recent toegevoegde foto's staan op de eerste pagina.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Aardbeving in centraal Java

Aardbeving in centraal Java
27 mei 2006 - Meer dan 5.000 mensen zijn om het leven gekomen en vele anderen raakten gewond door een aardbeving van 6.2 op de schaal van Richter. De aarbeving trof het gebied van de stad Yogyakarta in centraal Java. Vooral de stad Bantul is zwaar getroffen. De foto's hier bevatten onder andere de schade in de dorpen en het invliegen van hulp. Laatste update: 27 juni 2006.


Viering van Waisak

Viering van Waisak
13 mei 2006 - Met op de achtergrond een rokende Merapi-vulkaan, werd op 13 mei 2006 het Boeddhistische Waisak feest (overeengekomen datum om de geboorte van Boeddha te vieren) gevierd. Dit gebeurde onder meer met een grote bijeenkomst bij de Borodubur tempel in centraal Java.


Merdeka!

Merdeka!
Augustus 2003 - Tijdens mijn vakantie in augustus 2003 had ik de kans om mijn eerste Onafhankelijkheidsdag in IndonesiŽ te vieren. Dat was een kans die ik met beide handen wilde aanpakken. Hier vind je een verscheidenheid aan foto's gemaakt op die 17e augustus.


Jakarta views

Jakarta views
September 2003 - Enkele foto's die gedoneers zijn door "brotherscarface" (WebShots). De foto's zijn gemaakt in Jakarta tijdens een vakantie daar en ze laten het normale leven zien van de Jakartaan.


Kampanye di Belopa

Kampanye di Belopa
Maart 2004 - Terwijl ik onderweg was van Bira naar Tana Toraja in maart 2004, kwam ik een 'Kampanye Damai' tegen in Belopa (vlak voor Palopo als je van zuid naar noord reist), een campagne met inbegrip van alle 24 partijen die vreedzame verkiezingen moest promoten. Een ultieme kans om eens wat foto's te maken van hun medewerkers en de sfeer in een klein stadje.


Tana Toraja trip

Tana Toraja trip
Maart 2004 - Een vier-daags verblijf in Tana Toraja inclusief dagelijkse tripjes door het bergachtige, regenachtige en warme gebied geeft je een goede blik in het dagelijkse leven hier. Hoewel veel veranderd is in de naam der 'modernisatie', zijn er nog altijd veel plekken die genieten van de basis-elementen van het leven.


Fort Rotterdam in Makassar

Fort Rotterdam in Makassar
Maart 2004 - Fort Rotterdam, wat nu bekend staat als Benteng Ujung Pandang, is een historisch restant vande grootheid van het voormalige vorstendom Zuid Sulawesi. Het Gowa vorstendom was het sterkste en meest succesvolle vorstendom tijdens de 17e eeuw. Ujung Pandang stond toen vooral bekend om zijn handelsreputatie die toen nog Macassar genoemd werd.


Solo plane crash

Solo plane crash
30 November 2004 - Een Lion Air vliegtuig komt naar beneden op het vliegveld van Solo, al glijdende over de landingsbaan komt het tot stilstand in een paar rijstvelden en een begraafplaats. Tientallen mensen kwamen om het leven. De crash lijkt er echter niet voor te zorgen dat er minder mensen gaan vliegen met goedkope maatschappijen.


Moordende tsunami

Moordende tsunami
26 december 2004 - Als een extreme aardbeving net buiten de kust van de noordpunt van Sumatra de aarde hevig laat schudden, is dit ook het begin van ťťn van de grootste natuurrampen uit de moderne tijd. Tsunami's tot wel tien meter kwamen kilometers het land op in Noord-Sumatra alsmede kusten elders in AziŽ en Afrika.


Een spelletje gasing

Een spelletje gasing
December 2004 - Het spel gasing wordt vaak gespeeld na werktijd in de uren dat het nog net licht is buiten. Een groep mannen komt bij elkaar op een open plekje in de stad om met hun ufo-vormige projectielen te strijden om de eer.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
   
Indonesië in foto

 Recente foto's
 ∑  Vullen gasflessen
 ∑  Verkeersveiligheid?
 ∑  Aanwijzingen voor reizigers
 ∑  Giovanni van Bronckhorst
 ∑  Waterbuffel in het gras
 ∑  Green Canyon Pangandaran
 ∑  Overvolle KRL trein
 ∑  Schoonmaken van de Borobudur
 ∑  Uitbarstende Merapi vulkaan
 ∑  Lawang Sewu
 ∑  Traditionele Papua-dans
 ∑  Drijvende markt in Banjarmasin
 ∑  Kinderen in de straat
 ∑  Loopbrug over de zee
 ∑  Magic mushrooms
 ∑  Gedenksteen
 ∑  Standbeeld Obama in Jakarta
 ∑  Zee bij Kuta op Lombok
 ∑  Helderblauwe zee
 ∑  Het Bosscha Observatorium

Forum
 ∑  Op pensioen emigreren naar Indonesi√ę
 ∑  [Centraal] Nieuws in Indonesië
 ∑  Praathoek-Omong-omong.
 ∑  Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?
 ∑  TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen
 ∑  Garuda: Amsterdam-Jakarta niet meer rechtstreeks
 ∑  En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?
 ∑  Nieuwe video Samba Sunda....
 ∑  Aanvraag Verklaring van Huwelijksbevoegdheid
 ∑  Corruptie-nieuws in Indonesie
 ∑  even lachen, wie heeft er een leuke mop!
 ∑  huis huren in bali regio kuta
 ∑  Naar Nederland, Aanvraag MVV maar tickfout in naam passpoort
 ∑  Advies gezocht! Trouwen in NL en registeren in ID
 ∑  Wat is er met Garuda aan de hand?
 ∑  Klimaat wetenschap in Nederland ,Europa en de Wereld
 ∑  pakket aangekomen maar er moet 150 euro betaald worden
 ∑  Visa on Arrival of toch niet, en dan uitreis ticket ja/nee?
 ∑  Geld opnemen Bali bij ATM
 ∑  Flores is aan het veranderen! Updates

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,312,192 pageviews Een website van indahnesia.com