Fotoboeken


 Foto's uit IndonesiŽ 

Startpagina

 Fotoboeken

We laten op dit moment fotoboeken 31 tot en met 40 zien. Er zijn in het totaal 60 fotoboeken op indonesiepagina.nl. Gebruik de navigatie hieronder om de verschillende pagina's van het fotoboek te bezoeken. Er zijn op dit moment 6 pagina's. De eerste pagina bevat de meest recente fotoboeken. Hoe hoger het pagina-nummer, hoe ouder de fotoboeken zijn. Ze staan op volgorde van de laatste aanpassing dus fotoboeken met recent toegevoegde foto's staan op de eerste pagina.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

De blote borsten van Djarum

De blote borsten van Djarum
9 september 2007 - Wat is het verschil tussen een sponsoractie van Djarum in IndonesiŽ en de lancering van een nieuw product in Hongarije? Wellicht denk je dat Djarum slim genoeg is om enkele mooie Indonesische dames mee te nemen naar Hongarije om daar hun producten aan te prijzen, maar nee... in tegendeel; ze laten hun hypocriete gedrag duidelijk merken door lokale dames te zoeken voor een bodypaint. Met blote borsten dus inderdaad.


Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen?

Wat heb ik nu aan mijn fiets hangen?
17 augustus 2007 - Het motto van Podjok "Othel iku migunani kagem sedoyo", in het Indonesisch "Sepeda itu berguna untuk semua" en vrij vertaald in het Nederlands "Fietsen zijn nuttig voor dagelijks gebruik". Dit fotoboek laat zien hoe een klein groepje fanatieke fiets-gebruikers zich manifesteert in een inmiddels drukke stad als Yogyakarta. Op 17e augustus 2007 - onafhankelijkheidsdag in IndonesiŽ - zullen ze een demonstratie houden in de straten van Yogyakarta.


Malang; beelden van een stad

Malang; beelden van een stad
27 juli 2007 - Een dag in het hart van Malang zal je de kans geven om van het dagelijkse Indonesische leven te genieten. Of je nu een bezoekje brengt aan de stad als toerist of niet, je zal toch echt even een kijkje moeten nemen in het centrum. Met zijn karakteristieke winkeltjes en bedrijvigheid is het een plezier er een rondje te lopen in de middagzon. Het is er namelijk minder warm dan in veel andere steden.


Traditionele ceremonie op het strand

Traditionele ceremonie op het strand
22 mei 2007 - Op het strand van Parangtritis, in de provincie Yogyakarta in Centraal Java, wordt een upacara adat - traditionele ceremonie - gehouden. Verschillende wijken in de buurt doen mee aan de toespaken, dansvoorstellingen en sierlijke processie naar een tempel en het strand om uiteindelijk daar de offers te brengen.


Als de zee meer neemt dan ze geeft

Als de zee meer neemt dan ze geeft
19 mei 2007 - Enkele dagen op een rij treffen hoge getijdengolven - geen tsunami's - vele kustgebieden in IndonesiŽ. Dit zorgde voor de vernietiging van honderden huizen en tientallen vissersboten. Deze hoge golven, veroorzaakt door sterke winden over de Indische Oceaan, bereikten soms hoogten van zeven meter en kwamen honderden meters inland op sommige plekken. In dit fotoboek foto's van een strand aan de zuidkant van Java, Parangtritis.


Garuda Indonesia vliegtuig crash Yogyakarta

Garuda Indonesia vliegtuig crash Yogyakarta
7 maart 2007 - Een vliegtuig van Garuda Indonesia stortte neer op het vliegveld van Yogyakarta op de vroege woensdagochtend van 7 maart 2007. Tenminste 49 mensen kwamen om het leven bij het ongeluk en de daarop volgende explosie, welke het vliegtuig reduceerden tot slechts een hoopje puin.


Mijnen van zand in Kepuharjo

Mijnen van zand in Kepuharjo
25 december 2006 - Op eerste Kerstdag wordt hier gewoon gewerkt door honderden dorpelingen in het district Cangkringan. Er wordt geld verdiend met zand. Met de meest recente uitbarsting van de Gunung Merapi-vulkaan kwam een grote hoeveelheid zand en steen naar beneden. Met deze verse aanvoer wordt flink geld verdiend door de dorpelingen, zeker nadat de eerste moessonregens de verse aanvoer regelde tot bij hun dorpen en hoofdwegen. Het is een kwestie van in de vrachtwagen en verkopen.


Gunung Merapi op uitbarsten

Gunung Merapi op uitbarsten
21 april 2006 - In april 2006 wordt de situatie rondom de Merapi vulkaan steeds serieuzer. De vulkaan staat onder streng toezicht omdat een uitbarsting verwacht wordt binnen ťťn ŗ twee weken van nu. Deze foto's laten vrij rustige voetheuvels zien nadat delen van de bevolking zijn ge-evacueerd. Laatste update: 12 december 2006


Malangse kampungs

Malangse kampungs
Augustus 2006 - Op een korte reis naar Malang braht ik wat tijd door in de kampung om wat foto's te maken. Enkele van deze foto's laten een klein beetje van het dagelijkse leven hier zien. Dit is uiteraard beduidend anders dan het leven van de meeste toeristen die lekker in een 3-of-meer sterrenhotel in het toeristencentrum zitten.


Kinderen van Mblali

Kinderen van Mblali
23 July 2006 - Na de aardbeving in centraal Java van bijna twee maanden geleden, moesten veel kinderen het doen zonder enkele van hun familieleden, vrienden en soms zelfs geen school meer. Om dit een beetje goed te maken, werd een groep van vijftig kinderen die hun onderdak gevonden hebben in het dorpje Mblali - net ten zuiden van Bantul - naar Gabusan gebracht om daar Hari Anak Nasional (Nationale Kinderdag) te vieren met dans en muziek.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
   
Indonesië in foto

 Recente foto's
 ∑  Vullen gasflessen
 ∑  Verkeersveiligheid?
 ∑  Aanwijzingen voor reizigers
 ∑  Giovanni van Bronckhorst
 ∑  Waterbuffel in het gras
 ∑  Green Canyon Pangandaran
 ∑  Overvolle KRL trein
 ∑  Schoonmaken van de Borobudur
 ∑  Uitbarstende Merapi vulkaan
 ∑  Lawang Sewu
 ∑  Traditionele Papua-dans
 ∑  Drijvende markt in Banjarmasin
 ∑  Kinderen in de straat
 ∑  Loopbrug over de zee
 ∑  Magic mushrooms
 ∑  Gedenksteen
 ∑  Standbeeld Obama in Jakarta
 ∑  Zee bij Kuta op Lombok
 ∑  Helderblauwe zee
 ∑  Het Bosscha Observatorium

Forum
 ∑  Op pensioen emigreren naar Indonesi√ę
 ∑  [Centraal] Nieuws in Indonesië
 ∑  Praathoek-Omong-omong.
 ∑  Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?
 ∑  TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen
 ∑  Garuda: Amsterdam-Jakarta niet meer rechtstreeks
 ∑  En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?
 ∑  Nieuwe video Samba Sunda....
 ∑  Aanvraag Verklaring van Huwelijksbevoegdheid
 ∑  Corruptie-nieuws in Indonesie
 ∑  even lachen, wie heeft er een leuke mop!
 ∑  huis huren in bali regio kuta
 ∑  Naar Nederland, Aanvraag MVV maar tickfout in naam passpoort
 ∑  Advies gezocht! Trouwen in NL en registeren in ID
 ∑  Wat is er met Garuda aan de hand?
 ∑  Klimaat wetenschap in Nederland ,Europa en de Wereld
 ∑  pakket aangekomen maar er moet 150 euro betaald worden
 ∑  Visa on Arrival of toch niet, en dan uitreis ticket ja/nee?
 ∑  Geld opnemen Bali bij ATM
 ∑  Flores is aan het veranderen! Updates

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,313,093 pageviews Een website van indahnesia.com