Fotoboeken


 Foto's uit IndonesiŽ 

Startpagina

 Fotoboeken

We laten op dit moment fotoboeken 11 tot en met 20 zien. Er zijn in het totaal 60 fotoboeken op indonesiepagina.nl. Gebruik de navigatie hieronder om de verschillende pagina's van het fotoboek te bezoeken. Er zijn op dit moment 6 pagina's. De eerste pagina bevat de meest recente fotoboeken. Hoe hoger het pagina-nummer, hoe ouder de fotoboeken zijn. Ze staan op volgorde van de laatste aanpassing dus fotoboeken met recent toegevoegde foto's staan op de eerste pagina.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Sulawesi in foto's

Sulawesi in foto's
September 2009 - Een serie van bijna 50 overwegend natuurfoto's van Sulawesi is nu te bewonderen op indonesiepagina.nl. De foto's zijn gemaakt door Rick Wezenaar, die ons maar al te graag een set foto's ter beschikking stelde voor publicatie op onze website.


OSA Goliath, Indonesische scheepsbouw

OSA Goliath, Indonesische scheepsbouw
Juli 2009 - Eerder dit jaar werd de OSA Goliath, gebouwd in opdracht van Coastline Maritime door Drydocks World Pertama op het Indonesische eiland Batam afgeleverd. Eerder, eind 2008, had ik de kans om een bezoekje te brengen aan het toen half afgebouwde schip. Met 180 lengte en 32 meters breed en een gewicht van 22,000 ton is dit vaartuig ongetwijfeld de grootste ter wereld in zijn klasse die tot op heden gebouwd is. Tevens is dit het grootste schip ooit gebouwd in IndonesiŽ.


Batam; het gefaalde Singapore?

Batam; het gefaalde Singapore?
April 2009 - Batam, op steenworp afstand van de welvarende stadstaat Singapore, heeft in het recente verleden een enorme groei doorgmaakt vanwege de nabijheid van juist dat Singapore. Bedrijven openden er hun deuren en ook de infrastructuur ging op de schop. Echter kan Batam zich bij lange niet vergelijken met Singapore om diverse redenen, waaronder uiteraard ook weer de corruptie de kop op steekt.


Langs de sporen van Jakarta

Langs de sporen van Jakarta
Maart 2009 - Spoorwegen zijn een integraal onderdeel van het transportsysteem op de eilanden Java en Sumatra. Vooral in Jakarta ligt honderden kilometers spoor verstopt tussen gebouwen, rivieren en straten. Een deel ervan is inmiddels buiten gebruik geraakt door allerlei redenen, maar het andere deel ervan wordt tot op heden nog gebruikt voor het vervoer van goederen en passagiers.


Wandelend door Jakarta

Wandelend door Jakarta
Februari 2009 - Hoewel Jakarta voornamelijk bloedheet, vies en plakkerig is, kun je er op de vroege ochtend of in de namiddag over het algemeen best nog wel een stukje lopen. Dit geldt zeker voor de mensen die van het enorme drukke stadsleven houden dat hier is te vinden. Op een wandeltocht van enkele uren door voornamelijk het noorden van Jakarta kom je allerlei doodnormale en erg vreemde dingen tegen. In dit fotoboek staan er een stuk of 40 voor je bij elkaar.


Met de trein naar station Tanah Abang

Met de trein naar station Tanah Abang
January 2009 - Op een kort tochtje met de electrische trein van station Pondok Ranji in de zuidelijke buitenwijken van jakarta naar Tanah Abang in het midden van deze megapool is zeer veel te zien, zowel in de trein als in de directe omgeving van de twee ijzeren staven waarover de trein zich voortbeweegt. Hier een serie foto's van een tochtje met de trein tijdens Imlek, het Chinees nieuwjaar. Het was dus vrij rustig in de trein en op de stations.


PresidentiŽel bezoek in foto

PresidentiŽel bezoek in foto
16 december 2008 - President Susilo Bambang Yudhoyono was slechts kort in Yogykarta, maar zoals het een president betaamt gaat hij niet ergens heen als zijn agenda niet goed vol staat. Komende vanuit oostelijk Java gisteren, bezocht hij vanochtend de Prambanan tempel terwijl hij daarna de officiŽle opening verrichte van Taman Pintar. Zijn avond wordt wellicht opgevuld met een diner met de sultan en gouverneur van de provincie Yogyakarta, Sri Sultan Hamengku Buwono X, die mogelijkerwijs zelfs een toekomstig president kan zijn.


Wervelwind veroorzaakt schade op Kampus UGM

Wervelwind veroorzaakt schade op Kampus UGM
7 november 2008 - Uit een geweldige stortbui die rond de klok van drieŽn begon kwam plotseling een wervelwind naar beneden, precies boven het kampus-terrein van UGM, een van de meest vooraanstaande universiteiten in IndonesiŽ. In een tijdsbestek van slechts enkele minuten gingen duizenden bomen tegen de vlakte, braken ijzeren palen als luciferhoutjes, verdwenen delen van daken en werden ramen weggezogen uit hun sponningen.


Op ontdekkingsreis in Kebun Raya Bogor

Op ontdekkingsreis in Kebun Raya Bogor
August 2008 - Of de Botanische tuinen in Bogor een dagtocht waard zijn, zal voor een groot deel aan jezelf liggen. Wel is het zo dat de tuinen een mooi dagje uit kunnen zijn; je bent in een rustgevende groene omgeving met vijvers, mooi onderhouden tuinen en enkele plekken waar je lekker kunt wegdommelen onder een schaduwgevende boom. Voor de entree van slechts 10.000 Rupiah hoef je het ook niet te laten, vergeet niet voor sluitingstijd weer buiten te staan!


Verlaten witte zandstranden

Verlaten witte zandstranden
juli 2008 - Een stukje prachtig wit zandstrand, slechts een paar honderd meter lang. Het smalle weggetje draait weer inland over een heuvelkam om vervolgens uit te komen bij het kleine haventje Sadeng, in de zuidoostelijke uithoek van de provincie Yogyakarta, op ongeveer twee en een half uur rijden vanaf de stad zelf. Verse vis is hier al voor zonsopkomst te koop, lekker om hier te kopen en enkele strandjes terug te nuttigen als de eerste zonnestralen langzaam over de heuvels omhoog komen.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6
   
Indonesië in foto

 Recente foto's
 ∑  Vullen gasflessen
 ∑  Verkeersveiligheid?
 ∑  Aanwijzingen voor reizigers
 ∑  Giovanni van Bronckhorst
 ∑  Waterbuffel in het gras
 ∑  Green Canyon Pangandaran
 ∑  Overvolle KRL trein
 ∑  Schoonmaken van de Borobudur
 ∑  Uitbarstende Merapi vulkaan
 ∑  Lawang Sewu
 ∑  Traditionele Papua-dans
 ∑  Drijvende markt in Banjarmasin
 ∑  Kinderen in de straat
 ∑  Loopbrug over de zee
 ∑  Magic mushrooms
 ∑  Gedenksteen
 ∑  Standbeeld Obama in Jakarta
 ∑  Zee bij Kuta op Lombok
 ∑  Helderblauwe zee
 ∑  Het Bosscha Observatorium

Forum
 ∑  Op pensioen emigreren naar Indonesi√ę
 ∑  [Centraal] Nieuws in Indonesië
 ∑  Praathoek-Omong-omong.
 ∑  Ook iets over Nederland te schrijven er gebeurd genoeg?
 ∑  TRUMP en zijn toekomstige prikkelingen
 ∑  Garuda: Amsterdam-Jakarta niet meer rechtstreeks
 ∑  En, hoe vind je dat het ondertussen in EU gaat?
 ∑  Nieuwe video Samba Sunda....
 ∑  Aanvraag Verklaring van Huwelijksbevoegdheid
 ∑  Corruptie-nieuws in Indonesie
 ∑  even lachen, wie heeft er een leuke mop!
 ∑  huis huren in bali regio kuta
 ∑  Naar Nederland, Aanvraag MVV maar tickfout in naam passpoort
 ∑  Advies gezocht! Trouwen in NL en registeren in ID
 ∑  Wat is er met Garuda aan de hand?
 ∑  Klimaat wetenschap in Nederland ,Europa en de Wereld
 ∑  pakket aangekomen maar er moet 150 euro betaald worden
 ∑  Visa on Arrival of toch niet, en dan uitreis ticket ja/nee?
 ∑  Geld opnemen Bali bij ATM
 ∑  Flores is aan het veranderen! Updates

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,313,908 pageviews Een website van indahnesia.com