Feedback en contact formulier


 Opmerkingen over de website insturen 

Startpagina

Feedback en contact formulier

We houden van feedback op indonesiepagina.nl. We houden er zelfs zoveel van dat we geloven dat een feedback formulier geen bescherming van een wachtwoord nodig heeft, zodat zelfs bezoekers hun gedachten kwijt kunnen op de website. Vul het onderstaande formulier in en laat even weten of je informatie wil ontvangen over wat we met je feedback hebben gedaan.

Als je recente informatie of verbeteringen voor indonesiepagina.nl in wil sturen, laat dan ook even een linkje achter waarop wij de informatie kunnen controleren zodat we dergelijke gegevens sneller kunnen verwerken.

Voor diegenen die op zoek zijn naar advertentieruimte, vul even het formuliertje in met een korte omschrijving van je verzoek en we komen zo snel mogelijk bij je terug. Voor een algemeen idee over het aantal bezoekers op deze website kijk je op deze pagina.

Feedback en contact formulier
 Je naam
 E-mail adres
 Betreft 'Informatie over Oost Java, Vlakke laaglanden en vruchtbare vulkanen'
the website in general
 Antwoord JA, vink aan als je antwoord wil ontvangen
 Onderwerp
 Tekst
 Veiligheidscode

Opmerkingen

Bij gebruik van dit formulier zullen de ingevulde gegevens opgeslagen worden in een database. Je krijgt eenmalig een email met de gegevens die je hebt ingestuurd op het emailadres dat je hebt ingevuld. Als je deze email niet binnen een uur ontvangt, kijk dan even in je spam-folder.

Als je om verdere informatie hebt gevraagd, of wij denken dat het echt nodig is contact met je te zoeken, dan zullen we dat doen. Dit formulier maakt je nergens lid van, geen nieuwbrief of wat dan ook. Feedback die naar ons gestuurd wordt kan mogelijk op de website gebruikt worden, maar dat gebeurt anoniem. Ingestuurde feedback wordt eigendom van indonesiepagina.nl.

Gebruik dit formulier NIET voor algemene reisvragen als waar hotels te boeken, tickets te kopen en geld te wisselen. Dergelijke vragen kunnen het beste gesteld worden op het forum.

 Gesponsorde links

© indonesiepagina.nl · feedback & contact · 2000 - 2020
Websites in ons netwerk: indahnesia.com · ticketindonesia.info · kamus-online.com · suvono.nl

87,312,505 pageviews Een website van indahnesia.com